petek, 14. september 2018

Kaj globalisti pridobijo z uničevanjem Evrope in Zahoda?


To je vprašanje, ki se v zadnjem času vse bolj pogosto pojavlja, saj se vse večje število ljudi začenja zavedati  kaj se dogaja v Evropi, vendar pa še vedno niso sigurni kakšne so pravzaprav motivacije in razlogi za vsem tem, zato iščejo smiselne odgovore in obrazložitve trenutnega stanja, ki pa jih seveda ni najti v popularnih oz. »mainstream« medijih.


Odgovorov je več, vendar pa se glavni razlog za demografsko spremembo v Evropi, ki jo želijo doseči globalisti, skriva v tem, da rasno osveščeni Evropejci, ali pa združeni evropski narodi, predstavljajo največjo grožnjo njihovi hegemoniji in oblasti nad nami, zato želijo z demografsko spremembo Evrope, katero hočejo doseči preko masovnga priseljevanja, oslabiti to rasno zavest, ter onemogočiti vsako možnost, da bi se Evropejci kdaj v imenu lastnih interesov združili proti njim.V deželi, ki ni homogena, temveč ima rasno in kulturno mešano prebivalstvo z različnimi interesi in cilji, postane verjetnost, da bo le ena etnična skupina tega prebivalstva dominirala praktično nemogoča in ravno v tem se skriva razlog, da nas želijo spremeniti v manjšino v naših lastnih domovinah.

Ljudstvo, ki je združeno, s skupno identiteto, kulturo in zgodovino bo lahko hitreje mobilizirano v korist svojih lastnih interesov in bo prav tako hitreje prepoznalo sovražne tuje skupine v svoji sredini. Medtem pa je v »narodu«, sestavljenem iz različnih etničnih skupin, ki skupaj bivajo znotraj njegovih meja, težje spoznati kdo pravzaprav vleče vse niti.

Prav tako mase priseljencev iz različnih kontinentov, z različnimi kulturami, postanejo dimna zavesa za katero se lahko skrije določena etnična skupina, saj ne obstajata več  le ena ali dve lahko prepoznavni tuji etnični skupini, temveč jih je veliko, kar dovoljuje tej določeni etnični skupini, da postane le ena izmed mnogih tako imenovanih manjšin, ter lahko predstavlja svoje interese kot interese vseh manjšin. Če kdo to določeno skupino kritizira, se le ta takoj začne predstavljati kot žrtev, ter obsodi to kritiko kot napad na vse manjšine in pridobi s tem na svojo stran tudi vse druge manjšinske skupine.

Globalisti želijo ustvariti situacijo v kateri  lahko ne-evropejci nasprotujejo Evropejcem v njihovih lastnih domovinah. Evropejce želijo oslabiti do te točke, da bodo nezmožni združiti se v imenu specifično evropskih interesov. Prav tako si želijo zagotoviti možnost mobilizacije ne-evropejcev ( kar tudi že počnejo) proti Evropejcem, to pa dosegajo tako, da s pomočjo vpliva, ki ga imajo na javno mnenje, vedno znova predstavljajo interese Evropejcev kot »sovražne« in »rasistične«.

Vsako gibanje, ki se zavzema za interese Evropejcev je označeno kot »rasistično« ali »nacistično«, s čimer pride do namigovanj na drugo svetovno vojno in holokavst, kar seveda vpliva na čustva Evropskih narodov, ter se jih tako manipulira s pomočjo uradne zgodovine in poteka druge svetovne vojne. To delajo zato, da bi podpihovali jezo ne-evropejcev in pa tistih Evropejcev, ki še niso imuni na njihovo propagando. Če začne kakšna politična stranka, ki se zavzema za interese belcev, doživljati uspehe na volitvah, bodo globalisti poizkušali zanetiti sovraštvo ne-belcev do te stranke, saj te pripadnike drugih ras izkoriščajo le kot orožje v vojni proti nam. V bistvu so za njih ne-evropejci, ki prebivajo v Evropi rezervisti, ki jih lahko, če je treba, vedno  mobilizirajo proti nam v primeru kakršnekoli vstaje Evropejcev proti globalistični tiraniji.

Tisti, ki so bili pripeljani na evropske in zahodne obale v imenu »raznolikosti« in »kulturne obogatitve« so le sredstva do že vnaprej določenega cilja. Globalisti so popolnoma prepričani, da bodo lahko nadzorovali ne-belo prebivalstvo, ko le to postane večina, medtem, ko so rasno osveščeni Evropejci popolnoma druga zgodba, saj mi predstavljamo edino resno grožnjo globalistični oblasti, če se združimo v imenu lastnih interesov. Zaradi tega razloga  želijo doseči naš demografski propad.

Evropejci so preziran sovražnik globalistične kabale, ki nadzira medije, bančništvo in tako imenovane »demokratične« narode Zahoda, saj so edino ljudstvo, ki je sposobno odstaviti z oblastjo obsedene norce, iz položajev oblasti in vpliva, ki ga imajo nad našimi financijskimi, političnimi in kulturnimi institucijami.

Za primer lahko vzamemo Tonyja Blaira, ki pravi »da bi populizem lahko Evropo odvlekel nazaj v 30. leta prejšnjega stoletja.« V resnici hoče reči, da Evropejci nebi smeli nasprotovati demografski zamenjavi in uničenju njihovih lastnih narodov, ter s tem tudi uničenju prihodnosti njihovih otrok, saj nam v nasprotnem primeru grozi nov vzpon »zlobnih nacističnih« režimov, kar lahko pripelje do novega holokavsta. V takšne neumnosti vas želijo prepričati, če nasprotujete njihovim sadističnim ciljem.

Prvi podpredsednik evropske komisije je pred kratkim izjavil, da je bila vojna »nekoč evropski način«, kar je privedlo do tega, da so Evropejci poizkušali »narediti kolektiven samomor« v dveh svetovnih vojnah  ( kar nas zopet pripelje do namigovanja na holokavst). Zatem je izjavil še, da » se je Evropa naučila svoje lekcije in da je to napaka,ki se ji moramo izogniti« ter, da » je nacionalizem kot alkoholizem, kratko obdobje navdušenja, ki mu sledi dolgo obdobje glavobolov«. Rekel je tudi, da nas » nacionalizem dela revne, saj bo njegov siamski dvojček, protekcionizem uničil notranji trg ter oviral mednarodno trgovino«, da » nas nacionalizem dela šibke, ker naj bi vedno iskal sovražnike, preziral druge, ter da bo zaradi potrebe po lastni večvrednosti oteževal sodelovanje z drugimi narodi v zagotovitvi  splošne svobode in varnosti«  in pa, da » če nas nacionalizem dela revne, šibke in moralno negotove, kako je lahko potem le ta nekaj domoljubnega? Mislim, da nacionalisti ne morejo biti domoljubi.«

Ljudje kot je Timmermans govorijo takšne stvari zato, ker nacionalizem zmaguje v Evropi in Evropska unija, ki je ideološko motivirana, da s pomočjo t.i. Kalergijevega načrta uniči evropsko identiteto, se vse bolj boji lastnega propada medtem, ko vse več narodov začenja zavračati njeno globalistično anti-evropsko agendo. Timmermans govori te stvari iz istih razlogov kot jih govori še en kolaborator globalistov, zgoraj omenjeni Tony Blair, saj želi prepričati ljudstva Evrope, da lahko le EU in odprte meje preprečijo  novo svetovno vojno. Seveda pa vam bodo ljudje kot sta Timmermans in Blair zamolčali to, da je bila ravno ta ista globalistična agenda tista, ki je iz ozadja z svojimi manipulacijami in hujskaštvom  naščuvala evropske narode, da so se med seboj pobijali v dveh svetovnih vojnah.  V teh dveh vojnah se v pravzaprav ni šlo za demokracijo ali svobodo, temveč za ohranitev globalistične hegemonije, zato so Evropo zvlekli v dve svetovni vojni, v katerih je umrlo na milijone Evropejcev, da bi v resnici omogočili globalistom nadaljni nadzor monopola in bančništva v vsakem aspektu naših življenj.

Od kar se je končala bratomorna druga svetovna vojna, se globalisti trudijo izkoreniniti Evropejce s pomočjo množičnega priseljevanja in multikulturalizma, saj vedo, da bodo z uničenjem evropske rasne identitete in homogenosti  preprečili vzpon kakšnega novega gibanja, ki bi se sicer lahko v prihodnosti dvignilo proti njim in proti njihovem parazitskem izkoriščanju naših narodov. Njihov največji strah in grožnja je Evropejec, ki misli s svojo glavo, Evropejec, ki prepoznava svoje interese kot Nemec, Anglež, Holandec, Francoz, Poljak, Šved itd...Bojijo se Evropejca, ki ni pod vplivom psihološke manipulacije in strupa popularnih medijev in institucij, ter lahko prepozna tiste, ki ogrožajo njegov narod, kulturo in družino. Zradi tega želijo sedaj doseči tudi večji nadzor in cenzuro spleta.

Množično priseljevanje je pravzaprav neviden plašč, ter zakriva tiste, ki so odgovorni za demografski terorizem uperjen proti evropskim narodom. Nekaj trdnega lahko oslabite in zrušite le tako, da ustvarite razpoke. Potresi so posledica razpok in prinašajo vedno kaos, smrt, bedo in uničenje.

Celotno zadevo odlično povzema odlomek iz spletne strani renegadetribune, ki nam daje vedeti, da se za množičnem priseljevanjem v resnici skriva nekaj zlonamernega:

» Naval ne-belih imigrantov iz Afrike in Bližnjega vzhoda, ki so zamaskirani v nekakšne begunce, ni napaka, humanitaren čin ali pa posledica nesposobnosti, temveč gre za dobro načrtovanno strateško politično potezo globalno organiziranega zapletenega okultnega omrežja, ki  izvršuje že desetletja ali celo stoletja stare načrte.«


Kratko rečeno, globalisti želijo preko množičnega priseljevanja oslabiti evropske narode, tako da le ti ne bodo več predstavljali potencialne grožnje njihovi globalistični diktaturi. Če ste z nekom v vojni poizkušate oslabiti nasprotnikove zmožnosti, da zbere vojsko. Zato naredite vse kar je v vaši moči, da oslabite nasprotnika dokler ne postane le neučinkovita opozicija. Množično priseljevanje in imigracija je le globalistično orožje s katerim želijo oslabiti naše zmožnosti, da se dvignemo v imenu naših interesov. Večino evropskih narodov vodijo globalistični politiki, ki aktivno delujejo proti našim interesom, ter tako opravljajo umazano delo svojih globalističnih gospodarjev, ki jih plačujejo. Če se Evropejci sedaj prebudimo še ni prepozno, da se osvobodimo globalističnih okovov množičnega priseljevanja, kulturnega marksizma in orwelianske cenzure.


Vir: http://www.smashculturalmarxism.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar